A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопська музична школа
Чопської міської ради Закарпатської області

Гала-концерт Арт-проєкту ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ СРІБНОЇ ЗЕМЛІ Заслуженого Академічного Закарпатського народного хору з талановитими дітьми краю.

Дата: 27.09.2021 11:01
Кількість переглядів: 80

   25 вересня в м. Ужгород відбувся Гала-концерт Арт-проєкту ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ СРІБНОЇ ЗЕМЛІ Заслуженого Академічного Закарпатського народного хору з талановитими дітьми краю.  В данному концерті приймала участь і учениця нашої школи Дзяпко Ребека .

    Ми вітаємо і пишаємося такою талановитою дівчиною і також вдячні за професійну багато річну працю викладачам нашої школи викладачці по скрипці Чупаєвій Наталіі Олександрівні та викладачці з вокалу Мельник Еніке Федорівні.

    Також хочеться привітати і БАТЬКІВ Ребеки тому, що любов до автентичної народної музики йде із родини, із великого бажання зберегти культуру предків вивчаючи їх насліддя.Так родинне хоббі об'єднане з професійною роботою викладачів дає можливість сподіватися ,що у Ребеки попереду велике творче майбутнє.Так тримати Ребека !!!!!Також, хочеться виразити вдячність всьому колективу та керівнику Закарпатського народного хору за такий чудовий проєкт ,за таку професійну роботу з юними музикантами. Це велика справа у вихованні молодого покоління і велика надія на майбутнє нашого краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора