A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопська музична школа
Чопської міської ради Закарпатської області

Підсумки шкільного конкурсу "Кращий виконавець етюду"

Дата: 04.03.2021 12:55
Кількість переглядів: 522

       Щорічно, згідно програмних вимог, учні  музичної школи  складають технічний залік, на якому вони демонструють свої технічні можливості оволодіння грі на обраному ними інструменті. Даний залік складається  із декілька компонентів, таких як: гра гам, читка з листа, володіння музичними термінами та виконання етюду. Зв’язку з пандемією COVID – 19 даний захід, за рішенням педагогічної ради, дещо змінив свій звичний формат, а саме: певні компоненти заліку залишилися у вигляді контрольного уроку у класі кожного викладача, а такий компонент, як виконання етюду -  перейшов у формат  участі  у шкільному  конкурсі «Кращий  виконавець  етюду» серед учнів школи  у  закритій концертній формі з дотриманням санітарно-епідемічних вимог.  

      Було вирішено, що 16 лютого змагалися учні оркестрового відділу та вокального класу ( 30 учасників), а 18 лютого виступали учні народного відділу (27 учнів). Про результати цих виступів ми вже повідомляли. А сьогодні ми розповімо Вам про конкурс на фортепіанному відділі.

23 та 25 лютого в залі Чопської ДМШ  конкурс відбувся   серед учнів фортепіанного відділу. В ньому взяли участь 44 учасника із 67 учнів цього відділу, які відповідно року навчання змагалися у кращому виконанні обраного  етюду. Конкурсний етюд,  кожен учень разом із викладачем обирали самостійно із визначених конкурсних  етюдів, відповідно до року навчання, уподобань та технічних можливостей.  23 лютого змагалися учні ІІ – ІV класів, а 25 лютого виступали учні V – VІІ класів, які навчаються за різними навчальними програмами відповідно до свого віку.

Переможцями, що отримали перші місця стали: Пейчі Жасмін (ІІ4 кл.), Назарович Елеонора (ІІ2 кл.), Гадар Мілан (ІІ2 кл.),  Цігуш Віталій (ІІІ8 кл.),  Івасюк Марія (ІІІ8 кл.),  Гудак Жофія  (ІV8 кл.), Бакі Флора (V8 кл.), Вечоринський Артур (V8 кл.), Габрикевич Вікторія (VІ8 кл.) та Шевченко Вероніка (VІ8 кл.).

          Вітаємо всіх учасників конкурсу та   викладачів!  Бажаємо міцного здоров’я та подальших творчих успіхів!

         Сподіваємося, що даний конкурс надихне Вас на  сумлінну працю та жагу до перемог!

 

                                                                    З повагою, директор ДМШ Маргарета Гісем

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора