A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопська музична школа
Чопської міської ради Закарпатської області

Вітання ВИПУСКНИКІВ 2020 року Чопської ДМШ.

Дата: 01.06.2020 13:59
Кількість переглядів: 1584

Любі наші ВИПУСКНИКИ????????

Ми,викладачі і адміністрація Чопськоі ДМШ ,щиро вітаємо Вас із закінченням навчання в нашому закладі.

Нажаль,обставини вносять свої корективи не тільки в наше життя,  в життя нашої країни, але і в цілому світі,  тому  ми не зможемо з вами зустрітися в нашому шкільному залі для святкового концерту та вручення свідоцтв .

Ми з любов’ю звертаємося до Вас, наші любимі випускники - збережіть в собі найкращі спогади, цінні знання та любов до мистецтва, здобуті за роки навчання в музичній школі. Пронесіть цю любов через все своє життя. Хай,музика супроводжує вас, живе в ваших душах і допомагає вам у різних ситуаціях на вашому життевому шляху. Памятайте ,що ми будемо завжди раді зустрічі з Вами .

Також, хочеться виразити велику подяку всім Вашим батькам, які всі ці роки були поряд з вами, підтримували вас у складні і щасливі митті навчання та були для нас,викладачів,надійними однодумцями і помічниками .

Пишаємося Вами, наші дорогі випускники і кажемо вам : « До нових зустрічей! Успіху Вам!          І хай вам щастить!»????????????

З повагою , директор Чопськоі ДМШ МАРГАРЕТА ГІСЕМ

https://www.youtube.com/watch?v=MzqsrpSgaII&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3HF8yQXVC8EUKRDPLvEAvGwbCzBWG6nWjynY1V2IMcl-r5wd1vVcO4awI


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора