A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопська музична школа
Чопської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

ІІІ Відкритий конкурс учнів молодших класів відділу духових та ударних інструментів імені М. М. Сечі

28.11.19р. в м. Ужгород відбувся ІІІ Відкритий конкурс учнів молодших класів відділу духових та ударних інструментів імені М. М. Сечі, в якому учні Чопської ДМШ Гажо Патрік та Гажо Генрік (викладач Белович  Б.Б. та концертмейстер Белович Я.Е.) здобули перші місця. 

08:30 17.02.2020

Cемінар в Великолучківській ДШМ.

15 листопада в Великолучківській ДШМ відбувся обласний семінар на тему «Академічний спів, як основний критерій розвитку дитячого голосового апарату».

16:29 15.11.2019

Обласний семінар на тему «Фестивально-конкурсний рух як чинник формування естрадного співака».

12 листопада 2019 року у приміщенні КЗВО «Ужгородський інститут культури і мистецтв» ЗОР відбувся обласний семінар на тему «Фестивально-конкурсний рух як чинник формування естрадного співака» для викладачів  мистецьких шкіл області. Цей семінар також відвідали викладачі Чопської ДМШ та відзначили, що семінар був корисний, змістовний та надзвичайно цікавий.

11:43 14.11.2019

Вітаємо!

26 жовтня в м. Ужгород відбувся VI МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ  ЯСКРАВА КРАЇНА, в якому взяв участь угорський вокальний ансамбль «Гармонія» Чопської ДМШ в складі Дзяпко Ребекі, Висоцької Кароліни, Молнар Шікі Лори, Штефанець Біанкі, Тарасової Анни, керівник -Мельник Енике Федорівна, концертмейстер - Свистак Валерій Валерійович.

15:09 29.10.2019

Агітаційні концерти для учнів ЗОШ №1 та ЗОШ №2.

Два дні поспіль у затишній залі Чопської дитячої музичної школи проводилися агітаційні концерти для учнів ЗОШ №1 та ЗОШ №2. Учні  разом з викладачами продемонстрували музичні твори різних композиторів, епох, стилів і жанрів, були представлені різноманітні інструменти. Панувала невимушена творча атмосфера. 

12:19 14.06.2019

"Звучи, співай, моя віолончель!"

      22 травня 2019 року, в залі музичної школи пройшов концерт в якому брали участь студенти Ужгородського музичного коледжу  ім.Д.Є.Задора. Шелелюєва Маргарита та Сокач Петро класу викладачів Шутко Мирослава Івановича та  Шутко Наталії Юріївни. Під час виступів вони показали чудову підготовку та якісний  виконавський рівень, що свідчить про високий  професіоналізм викладацького колективу Ужгородського музичного коледжу  ім.Д.Є.Задора. У концерті було представлено  досить широку палітру музичних напрямків, стилів та епох. Слухачі отримали чудову нагоду познайомитися з творами композиторів мирової класики, а також почути шедеври українських та закарпатських  сучасних композиторів .

12:33 23.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора