A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чопська музична школа
Чопської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

КОНЦЕРТ УЧНІВСЬКОЇ ФІЛАРМОНІЇ.

5 грудня в залі Чопської ДМШ відбувся концерт Учнівської філармонії на тему: «Старовинна музика і сучасність». Слухачі мали чудову змогу подорожувати стежками музики різних епох, а саме від XVIIпоXXІстоліття. Концерт складався з двох відділень. В першому звучала музика стилю бароко, а саме твори  Й.С.Баха, Д.Циполі, Д.Перголезі. Учні із задоволенням виконували старовинні танці тих часів, а саме: менует, алеманда, буре,сарабанда, гавот. У другому відділенні звучали  жанри старовинної музики, але вже в інтерпретації сучасних композиторів,зокрема К.Роллін, В.Гіллок, Л.Іванової та нашого земляка В.Волонтира. Організатором та ведучою концерту була завідуюча фортепіанним відділом К.Я.Притула.

11:13 17.02.2020

ОБЛАСНИЙ МЕТОДИНИЙ СЕМІНАР ФОРТЕПІАННОГО ВІДДІЛУ.

04.12.2019  викладачі фортепіанного  відділу відвідали Обласний методичний семінар на тему: «Читка з листа», який проводився на базі Ужгородської ДМШ ім.. П.І.Чайковського в новому форматі (круглий стіл). Всі школи Ужгородського куща прийняли активну участь в обговоренні актуальної теми. Нашу школу представила  зав. відділом К.Я.Притула з рефератом на задану тему (готували викладачі Є.Ф.Дроздова та К.Я.Притула).

11:12 17.02.2020

Обласний методичний семінар в Великоберезнянській ДШМ

03.12.2019 року в Великоберезнянській ДШМ відбувся обласний методичний семінар з хорового диригування на тему «Робота над творами Й.С. Баха в дитячому хорі». Його відвідали викладачі Чопської ДМШ Ласка Т.Б. та Катона О.К.

11:10 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора